Telefoonnummer

06 22 06 78 77

0
0
Subtotal: 0.00
Geen producten in je winkelmand
0
0
Subtotal: 0.00
Geen producten in je winkelmand
0
0
Subtotal: 0.00
Geen producten in je winkelmand

Over FL reclame

Home /

Over ons

Over FL Reclame

Sinds ik ben begonnen met werken, heb ik veel ervaring opgedaan. Ik begon met de praktische kant: de productie en het monteren. Van daaruit ben ik me gaan verdiepen in het stukje daarvoor: waarom en hoe werkt reclame? En zo werden ontwerpen totaalconcepten. Van gevelreclame tot autobestickering en van strak fotobehang tot glasfolie met uitgesneden logo. 

Frans van ledden  

Met de paplepel ingegoten

Mijn ouders hebben een bakkerij in Veenendaal, dus ik zag hier van jongs af aan dat ondernemen hard werken is. Dat het zoveel meer is dan waarvoor je klanten bij jou komen. Dat je naast je werk nog voor zoveel meer moet zorgen. Onder andere voor de juiste reclame. Maar dat schuift altijd naar beneden op je to-do-lijst. Want klanten gaan voor. Dus wordt het last-minute werk. Die flyer flans je een keer ‘s avonds laat in elkaar en die vlag bestel je bij de website die het snelst levert. Niet helemaal geworden zoals je wilde, niet de kwaliteit die je voor ogen had. Maar goed: er staat iets. Zo ging het bij ons ook.

FL Reclame maakt jouw reclame-materiaal

Aan dat ‘er staat iets’ wilde ik wat doen. Ik wil professionele reclame bereikbaar maken voor elke ondernemer. Juist voor iedereen die geen budget heeft om een groot reclamebureau uit Amsterdam in te huren. Voor die ondernemers ben ik er. Ik zorg ervoor dat jij een onuitwisbare indruk maakt bij je (potentiële) klanten. Gewoon vanuit Woudenberg zorg ik voor een indruk die ervoor zorgt dat de verkopen omhoog gaan. Een indruk die nieuwe klanten aantrekt of ervoor zorgt dat je winkel goed vindbaar is. Samen kijken naar wat nodig is. Zodat promotiemateriaal maken iets is wat je met een gerust hart uit handen geeft. Van compleet tot ontwerp tot los materiaal: altijd met een goed gevoel geregeld.

FL Reclame: betrokken, persoonlijk en goed geregeld

Ik vind het belangrijk dat ik jouw bedrijf goed in beeld heb. Dat ik weet waarvoor de reclame wordt ingezet, welke doelen het promotiemateriaal heeft en hoe ik de huisstijl toe kan passen in het ontwerp. Daarom heb je altijd persoonlijk contact met mij. Bel je voor een offerte? Krijg je mij aan de telefoon. Ook als ik net van de mountainbike stap. Een appje om eens samen om de tafel te gaan zitten? Beantwoord ik, terwijl ik een nieuw recept op mijn BBQ test. Iemand nodig voor het ontwerp en de productie te begeleiden? Doe ik ook. Ik ben betrokken bij alle onderdelen van het proces, waardoor ik altijd antwoord heb op je vragen. En heb ik dat niet, dan zorg ik ervoor dat ik het antwoord krijg. Ik wil dat mijn producten jou meer waarde leveren dan alleen het product. Dus niet alleen fraai fotobehang, maar ook sfeer op kantoor. Niet alleen gevelreclame, maar meer aanloop in de winkel. Zodat reclame en promotiemateriaal meerwaarde oplevert.

Wil jij ook professioneel promotiemateriaal voor jouw bedrijf?

Een totaal nieuw ontwerp of jouw huisstijl als voertuig-bestickering? Interieur-reclame nodig of benieuwd welke gevelreclame het best bij jouw bedrijf past? Kunnen we regelen. Stuur me een mail, app of bel me op + 31 6 22 06 78 77 of vul het contactformulier in.

 

Scroll naar boven